Doc Icon Contact Icon User Icon

TReiNreis

Treinreis USA
Reizen met de trein door de Verenigde Staten is één en al ontspanning & plezier, en het is een duurzame manier van reizen.
Ontspanning want je hoeft zelf niet achter het stuur te kruipen en je hoeft enkel te genieten van de epische uitzichten die je hier in Amerika vindt. Stap uit de trein en ontdek de bezienswaardigheden van het Amerikaanse landschap, van grote steden tot schilderachtige stadjes en verbazingwekkende vergezichten.
Het kan gaan van een volledige reis met de trein of een klein stukje van de reis om zo de trein-ervaring te beleven tijdens je rondreis. Amtrak heeft een heel uitgebreid netwerk in de USA, en stelt veel verschillende mogelijkheden voor. Je kan eenvoudig verschillende steden zoals New York en Washington DC combineren met de trein. Wens je dwars door de Verenigde Staten te reizen van Chicago naar San Francisco of toch liever de kust langs de Stille Oceaan in al zijn glorie te aanschouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Mag het luxueuzer zijn, dan is een rit met de Rocky Mountaineer zeker iets dat jou zal kunnen bekoren. Laat je lekker verwennen tijdens een 2-daagse rit van Denver naar Moab en geniet van een unieke belevenis aan boord.
Een ding is zeker een reis met de trein in ongeëvenaard voor wie de grandeur van het Noord-Amerikaanse landschap wil ervaren.