Doc Icon Contact Icon User Icon

Treinreis Verenigde Staten - Washington DC, Pennsylvania, New York & Massachusetts

Geniet van een ontspannende treinreis langs de beroemdste steden van de oostkust van de USA. Ontdek een boeiende mix van cultuur en geschiedenis in de wereldsteden New York, Washington D.C., Philadelphia, Boston en duik terug in de tijd van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.

Deze rondreis maakt deel uit van de Pure Collection.
Deze rondreizen zijn uniek omdat je welzijn, kwaliteit en authenticiteit hier centraal staan.
Wens je meer informatie, aarzel niet een van de reiskantoren met wie we samenwerken te contacteren.Flight Icon

Heenvlucht met als bestemming Washington D.C. en transfer naar je hotel. Tijd om de hoofdstad van de USA te ontdekken. Maak een wandeling in het historische Georgetown, kies ‘s avond een heerlijk restaurant uit en ga daarna de prachtig verlichte iconische monumenten verkennen.

Ontdekking van de schat aan cultuur, geschiedenis en architectuur die Washington D.C. te bieden heeft. Zie de beroemde monumenten aan de National Mall, het Witte Huis, Lincoln Memorial en nog talrijke andere locaties tijdens een begeleide wandeltocht door de stad. Je vindt hier eveneens vele topmusea zoals de National Gallery of Art, het National Museum of American History en het National Museum of Natural History of breng een bezoek aan het Smithsonian’s National Zoo.

Aankomst met de trein in Philadelphia, de bakermat van de USA waar de Onafhankelijkheidsverklaring en de grondwet werd ondertekend. Bezoek Independence Hall, Liberty Bell, het Museum van de Amerikaanse Revolutie of het Philadelphia Museum of Art. Wandel door Elfreth’s Alley, de oudste continu bewoonde buurt van het land en bezoek het Betsy Ross House waar volgens de legende de eerste Amerikaanse vlag het daglicht zag.

Het historische gedeelte van de stad heeft nog heel wat te bieden maar als je op zoek bent naar wat anders kan je het Museum of Illusions bezoeken of een kijkje nemen in de cel van maffiabaas Al Capone in de Eastern State Penitentiary. Slenter door Philadelphia’s Magic Gardens versierd met mozaïeken en ontdek het hippe Penn’s Landing langs de Delaware rivier. Vergeet niet om de lokale favoriet, de Philly Cheesesteak, te proeven en dineer in een van de vele toprestaurants.

Treinrit naar New York City en tijd om de Big Apple te ontdekken. Het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street, Times Square, Central Park, Empire State Building en het Chrysler Building zijn maar een fractie van al de attracties die je in New York kan bezoeken.

Bewonder de beroemde skyline van de Big Apple vanaf het One World Trade Center of bezoek het gloednieuwe Summit One Vanderbilt met zijn unieke architectuur én tentoonstellingen. Ontdek Manhattan, Queens, Brooklyn, Staten Island en Harlem, boeiende musea of woon een Broadway show bij. New York heeft voor ieder wat wils.

Treinrit richting The Olde Towne, Boston, één van de oudste steden van de USA en belangrijke havenstad waar de Boston Tea Party plaatsvond. Hier heb je een ruime keuze uit musea, bootexcursies om onder meer de walvissen te spotten of om naar het Martha’s Vineyard eiland te varen en cruises bij zonsondergang. In het Boston National Historical Park kan je ook nog de USS Constitution fregat uit 1798 bezoeken, vooral beroemd voor het tot zinken brengen van 5 Britse oorlogsschepen.

Tijd om het historische gedeelte van Boston te ontdekken en haar prominente rol in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Duik terug in de tijd met een wandeling langs het Freedom Trail dat je naar de belangrijkste historische monumenten en verscheidene buurten van de stad leidt. Ontdek de Boston Tea Party, Faneuil Hall, het Paul Revere House, Old State House en Copley Square met de Trinity Church. Vergeet niet om de prachtige Beacon Hill wijk en de fotogenieke Acorn Street te ontdekken of bezoek de prestigieuze Harvard universiteit.

Transfer naar de luchthaven en terugvlucht richting België..

Flight Icon

Aankomst in Brussel.

Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •