Doc Icon Contact Icon User Icon

Met de kajak over het prachtig helderblauwe water van Lake Powell glijden? Deze gegidste kajaktochten brengen je naar plekken waar de grotere boten niet kunnen varen en zijn de uitgelezen manier om er het spectaculaire landschap, de unieke geologie en de boeiende geschiedenis van Glen Canyon te ontdekken! Tijdens de warmere maanden zijn er stops voorzien om in het verfrissende water te duiken.


Antelope Canyon Kayak Tour

Vaar in de wereldberoemde Antelope Canyon en maak een onvergetelijke tocht van 8-10km (3u-3,5u) langs de wanden van deze indrukwekkende canyon. In de tocht van 6u is ook nog een prachtige wandeling (1,5u) inbegrepen en halverwege de tour, een pauze voor het ontbijt op een schitterende locatie.  

Duur : 3u-3,5u of 6u
Vertrek : 8u, 12u15, 15u30Lone Rock Kayak Tour

Tijdens deze kajaktocht van 6.5-8km (3-3,5u) vaart u langs verschillende canyons, onder spectaculaire kliffen en Lone Rock zelf. Stap onderweg even uit de kajak om de unieke rotsformaties te voet te verkennen en te genieten van het adembenemende panorama vanop het uitzichtpunt. Ideaal voor families en biedt erg veel verscheidenheid.

Duur : 3u-3,5u 
Vertrek : 8u, 12u15, 15u30Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •