Doc Icon Contact Icon User Icon

Een ideale rondreis voor al wie geschiedenis en natuur wenst te combineren in het oosten van de V.S. U ontdekt meerdere charmante en boeiende steden aan de oevers van de prachtige Chesapeakbaai. Deze reis biedt een schat aan historische plaatsen, koloniale en Victoriaanse herenhuizen en avontuur!

Pluspunten:
- Bezoek Washington D.C. en zijn historische gebouwen
- Ontdek de prachtige Chesapeakbaai en haar ecosystemen
- Bezichtig victoriaanse en koloniale huizen en het historische Merchant Square

Tips:
- Boek een zeilcruise op de Chesapeakbaai
- Bezoek ’s werelds grootste marinebasis in Norfolk
- Ideaal om te combineren met een verblijf in New York

Flight Icon

Courtyard by Marriott Capitol

Heenvlucht met als bestemming Washington, D.C. Pik uw huurwagen op en kies ’s avond één van de vele eclectische restaurants uit in Georgetown.

Courtyard by Marriott Capitol

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden met de inbegrepen ‘hop-on/hop-off trolley tour’ waarbij u zo vaak in en uitstapt als u wenst. Bezoek onder meer het Witte Huis, het Capitool en de beroemde monumenten en gedenktekens. Het Air & Space Museum van de Smithsonian Institution is zonder twijfel ook een bezoek waard.

Courtyard by Marriott

Bezoek de United States Naval Academy in Annapolis en zie waar de toekomstige officieren worden opgeleid en getraind. In de namiddag kan u in de Chesapeakebaai varen op een 22m lang houten schoener zeilschip tijdens een authentieke zeilcruise van 2 uur.

Hilton Virginia Beach

Deze charmante hoofdstad van Maryland heeft heel wat moois te bieden : bezoek de Victoriaanse huizen, de koloniale herenhuizen, tal van historische sites of stap in de tourbusjes om een mooi overzicht te krijgen. Misschien wenst u wel uw eigen boot te huren en zelf de Chesapeakebaai op te varen? Na een korte introductie mag u met deze elektrische boten de baai op uw eigen tempo ontdekken. Ook het William Paca House, de residentie met prachtige tuinen en antiek meubilair van één van de ondertekenaars van de Declaration of Independence, is zeker een bezoek waard.

Hilton Virginia Beach

Twee dagen om te ontspannen en te genieten van Virginia Beach en het prachtige strand. Ontdek het First Landing State Park met zijn talrijke wandelpaden, leerrijke activiteiten of nog boottochten en de vuurtoren van kaap Henry. U kan eveneens het Virginia Aquarium & Marine Science Center bezoeken waar u haaien, roggen, zeeschildpadden en andere zeedieren kan bewonderen.

Kingsmill Resort

Bezoek onderweg naar Williamsburg ’s werelds grootste marinebasis, in Norfolk. Bezichtig er de vliegdekschepen, torpedobootjagers, fregatten, amfibische aanvalsschepen en één van de drukste vliegvelden van het land. Doorreis naar Williamsburg. Breng ’s avonds zeker een bezoek aan het historische Merchant Square, een hedendaagse interpretatie van een 18de-eeuws dorp van koloniaal Williamsburg. U vindt er unieke winkels, eetgelegenheden en evenementen.

Kingsmill Resort

Ontdek het koloniale Williamsburg. Laat u meenemen in de unieke sfeer en ervaar de dagelijkse strijd die de inwoners ten tijde van oorlog voerden. Kies één van de meer dan 20 begeleide of onbegeleide tours. En bezoek de 18de-eeuwse huizen van de inwoners van Williamsburg.

’s Ochtends vertrek richting het noorden van Virginia en bezoek het historische Middleburg. Inleveren van uw huurwagen en begeef u naar de luchthaven Dulles International Airport voor uw terugvlucht richting België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2024

From the Capitol to the Coast

Prijs vanaf 1.948 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Inbegrepen in de prijs

- De voorgestelde vluchten met United in L-klasse, 1 inbegrepen bagage en de luchthaventaksen (€339)
- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkwaardige
- De hoteltaksen
- De huur van een wagen type “compact” en de formule “fully”
- Het ticket voor de Old Town Trolly tour op Dag 2
- Reiskit in uw eerste hotel

Niet inbegrepen in de prijs

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of reserveringsklasse
- De voorgestelde excursies
- De toegang tot de nationale parken
- De persoonlijke uitgaven
- De resort fees

Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •