Doc Icon Contact Icon User Icon

Washington DC by Laurence Genon

Laat je verrassen tijdens een unieke ontdekking van Washington DC, een prachtige stad! Terwijl je bekende of verborgen schatten verkent, vermaakt deze ervaren Belgische gids je met historische anekdotes en vertelt ze je over het leven als buitenlander in de Amerikaanse hoofdstad.  

Hieronder vind je een kleine selectie van de mogelijke bezoeken, contacteer ons om je tour op maat te plannen; het wordt vast en zeker het hoogtepunt van je verblijf in Washington DC!


Highlights of DC:

De ideale eerste kennismaking met de Amerikaanse hoofdstad. Na een kort & levendig overzicht van de geschiedenis van Washington D.C., ontdekken we de Lafayette Parc, BLM Plazza, het Witte Huis (buitenkant) en de gedenktekens op de National Mall en het Capitool, de temple van de democratie. Niet te missen!


Capitol Hill:

Hier zien je niet enkel statige gebouwen, zoals (de buitenkant van) het Capitool, de Supreme Court, de Library of Congress and vele andere. Laurence neemt je ook mee op ontdekking van de pittoreske Capitol Hill wijk met haar authentieke overdekte markt, tal van unieke winkeltjes en restaurantjes, alsook van het gloednieuwe Yards Park.


Shaw & U Street Corridor:

Ontdek de Afrikaans-Amerikaanse roots in deze trendy buurt, met 'Black Broadway' en haar 1900 theaters, Ben's Chili Bowl (een authentieke 1950 'diner'). Ledroit Park, 'back alleys' en de alomtegenwoordige Street art. Jazzliefhebbers: Duke Ellington's ziel vergezelt ons hier in zijn wijk.


Photography on the Mall:

Leer hoe je verbluffende beelden kan maken van de meest iconische locaties van Washington ... Of je nu een mooie camera of een smartphone hebt, je leert handige tips voor compositie en hoe je het meeste kan halen uit alle technische kenmerken van je DSLR-camera, zoals sluitertijd, diafragma, verlichting en witbalans. Je krijgt enkele van de meest fotogenieke locaties van Washington te zien. Voor verbluffende resultaten moeten deze rondleidingen worden gehouden rond zonsopgang of zonsondergang.


Bezoeken op maat:

Bovenstaande bezoeken kunnen gecombineerd worden in een dagprogramma.

Als je iets anders wenst te bezoeken in Washington, DC of een bezoek verkiest van een specifieke tijdsduur, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een op-maat-gemaakt programma.


Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •