Doc Icon Contact Icon User Icon

Wildernis, privacy en sereniteit

Ver weg van de drukte, in Moab ligt de meeste luxueuze ranch Sorrel River Ranch & Spa. Dankzij zijn prachtige ligging aan de Colorodo rivier  en zijn spectaculaire en ruige landschap van rode rotsen bent u als het ware in een film van oude westen beland. 

Een farm to table keuken, de onberispelijke service en de ongelofelijke mooie ligging van dit resort biedt een perspectief op wat echt belangrijk is. Hier vindt u een oasis van luxe, ideaal om te herbronnen en tot rust te komen.

Overdag kan u een wandeling ondernemen naar de nationale parken Arches en Canyonlands, een rafting avontuur ondernemen op de Colorado rivier , een paardrijtocht doen of gezellig ontspannen en genieten van alle luxe dat dit resort u te bieden heeft.

Dineren
Met veel ingrediënten die rechtstreeks uit de eigen tuin komen kan u  genieten van authentiek, seizoensgebonden ingrediënten op Sorrel River Ranch. Het farm to table concept staat hier centraal en dit zal u proeven in de kwaliteit van wat er u wordt geserveerd. s’Avonds kan u uw dag afsluiten met een drankje in de bar of steek een marshmallow in het vuur en geniet samen met het gezin van deze activiteit.

Wellness
Van rustgevende massages tot verkwikkende lichaamsbehandelingen en heerlijke dagrituelen zoals yoga en meditatie, biedt de Sorrel River & Spa een gespecialiseerde en  persoonlijke ervaring voor elk van zijn gasten.

Verblijf

River Studio
River View Studios die een  eersteklasse accommodatie bieden. Hier heeft u rechtstreeks uitzicht op Colorado-rivier vanaf het privéterras of de woonkamer.
Tot  4 personen - 1 King of 2 Queen Bed - 560 Sq ft (+/- 52m²)

Mesa Studio
Ontspan op de schommelbank met uitzicht op een adembenemend landschap. In de Mesa Studios vindt u  op maat gemaakte handgemaakte rustieke meubels en een onbelemmerd uitzicht.
Tot 4 personen - 1 King of 2 Queen Bed - 400 Sq ft (+/- 37m²)

Balcony Studio
Onze Balcony Studios staan bekend als enkele van de meest romantische kamers in Moab en zijn een oase van comfort. Kijk vanaf uw balkon uit over de Colorado-rivier.
Tot 2 personen - 1 Bed - 600 Sq ft (+/- 56m²)

Family Suite
Met aparte slaapgedeeltes en twee verdiepingen, biedt dit resort ruime suites voor gezinnen of groepen die samen reizen.
Tot maximaal 6 personen - 1 King en 2 Queen Bed - 1000 Sq ft (+/- 93m²)

Ranch House Estate
Voor reizigers die op zoek zijn naar een ruim privé vakantiehuis, heeft dit resort een Ranch House met 4 slaapkamers en een Guest Cottage met 2 slaapkamers.
Maximaal 12 personen - 4-slaapkamers Ranch House & 2 kamers Guest Cottage - 3,425 Sq ft (+/- 318m²)

Season 20235

Price per person
Prijs

Prijs 2021 op aanvraag

Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •