Doc Icon Contact Icon User Icon

Wandel of fiets mee op één van de tochten met onze privé gids Leentje De Leeuw en laat je verbazen door de indrukwekkende architectuur, de kleurrijke street art, het altijd veranderende Lake Michigan, de mooie parken, de spectaculaire culinaire scene en de vriendelijke mensen van de Windy City. Een typische Chicago tour bestaat uit veel verhalen, soms met een persoonlijke touch, en zijn een mix van bekende attracties en verborgen parels. Vermijd de tourist traps en ontdek samen met Leentje het ‘off the beaten path’ Chicago.

Pilsen privé wandeling
Ontdek Pilsen, een fascinerende buurt die talrijke verscheiden migrantengroepen heeft verwelkomt en die vandaag een smeltkroes is van Mexicaans erfgoed, enkele van de meest spectaculaire muurschilderingen van Chicago en hedendaagse kunstgalerijen.
Tijdens deze 2 uur durende privé wandeling met Leentje  ontdek je vooral de enorme variëteit aan Street Art en eten.

Duur : 2 uur


West Loop privé wandeling
Tijdens de privé tour ontdek je de West Loop, een van de meest trendy buurten in Chicago. De West Loop is vooral beroemd voor zijn bar en restaurant scene, Street Art en geschiedenis. De focus tijdens deze privé wandeling van 2 uur ligt op kunst, gastronomie, geschiedenis en de couleur locale.

Duur : 2 uur

Chicago Highlights met chauffeur 
Je ontdekt de niet te missen highlights van Chicago op amper 3 uur tijd met privé gids Leentje en je eigen chauffeur. Bezoek Millennium Park, het Museum Campus, Wrigley Field, Lincoln Park en meer!


Bezoeken op maat:
Bovenstaande bezoeken kunnen gecombineerd worden in een dagprogramma.
Als je iets anders wenst te bezoeken in Chicago of een bezoek verkiest van een specifieke tijdsduur, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een op-maat-gemaakt programma.

Season 2017-2018

Price per person
Privé tours tot 8 personen meer dan 8 personen
Privé tours
4u 248 € op aanvraag
8u 391 € op aanvraag


minimum 2 personen
Minimum 2 personen
prijs per persoon 69 €


Off the Beaten Path Walking Tour
Minimum 2 personen
prijs per persoon 47 €


Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •