Doc Icon Contact Icon User Icon

De Oostkust van de Verenigde Staten biedt talrijke facetten om te ontdekken. Het intrigerende New York, de rijke geschiedenis in Philadelphia en Washington D.C., de prachtige natuur in de nationale parken zoals in de Great Smoky Mountains, de country muziek in Nashville, de blues in Memphis, de jazz en de machtige Mississippi rivier in New Orleans en het zonnige Miami.

Pluspunten:
- Ontdek de Great Smoky Mountains
- Rondleiding in Nashville met tijd om van de Honky Tonks te genieten
- Ontdek het Kennedy Space Center, het thuis van het Amerikaanse
  ruimtevaartprogramma

Tips:
- Optie bezoek het huis van Elvis Presley in Graceland
- Optie bezoek aan een plantage in New Orleans en Jazz Brunch
- Optie Universal Studios in Orlando om de geheimen van de films te ontdekken

Flight Icon

The Dylan Hotel***

U landt in New York en u bereikt uw hotel op eigen houtje. U maakt er ’s avonds kennis met uw Nederlandstalige gids die u tijdens deze begeleide rondreis zal vergezellen.

Washington Hilton****

Vertrek vanuit New York richting Washington, D.C. met een stop in Philadelphia, de bakermat van de natie waar u de kans krijgt om Independence Mall en Liberty Bell te bezichtigen.

Washington Hilton****

Vandaag ontdekt u tijdens een stadsrondleiding het Capitool van de Verenigde Staten, het Hooggerechtshof, de nationale bibliotheek Library of Congress, het hoofdkwartier van de F.B.I., Washington Monument, Lincoln Memorial, het Witte Huis en Arlington National Cemetery, site van de JFK Memorial. U kan daarna de talrijke musea van Washington die deel uitmaken van het Smithsonian Instituut zelf verkennen of wandel langs de oever van de Potomac rivier.

Holiday Inn Tanglewood***

Deze ochtend ontdekt u Williamsburg, de koloniale hoofdstad van Virginia. Wandel langs de Duke of Gloucester Street en bezoek enkele van de indrukwekkende publieke gebouwen, koloniale huizen en het College van William en Mary (entreegeld niet inbegrepen).

Edgewater Inn Great Smoky Mountains***

Geniet van de pittoreske panorama’s langs de Blue Ridge Parkway. In de namiddag bereikt u Gatlinburg die de bijnaam “Hart van de Smokies” heeft gekregen.

Inn at Opryland***

Bezoek van het nationaal park van Great Smonky Mountains waar u het adembenemende landschap kan bewonderen. Reis verder doorheen Knoxville richting Nashville, hoofdstad van Tennessee en de country muziek. Samen met uw cowboylaarzen en de andere reizigers kan u in het Wild Horse Saloon uw benen in de lucht gooien en linedance uitproberen (optioneel).

Guest House at Graceland****

Reis doorheen het platteland en bereik Memphis, gekend voor haar blues muziek, katoen en het platenlabel Sun Records. Tijdens een rondleiding door de stad ontdekt u ook Beale Street, het hart van de blues muziek scene. In de namiddag krijgen de fans van de “King of Rock and Roll” de kans om Graceland te bezoeken, het voormalige huis van Elvis Presley (optioneel).

Hilton New Orleans Riverside****

Vandaag leidt uw avontuur u naar Mississippi, de staat van de magnolia bomen met de prachtige bloemen. U doorkruist de hoofdstad Jackson en u bereikt zo Louisiana en New Orleans waar het beruchte Mardi Gras carnavalsfeest plaatsvindt. ‘s Avonds krijgt u de kans om u onder te dompelen in de Creoolse cultuur aan boord een authentieke Mississippi raderstoomboot waar u kan genieten van een lekker avondmaal en de ritmische muziek van een Dixieland jazz groep (optioneel).    

Hilton New Orleans Riverside****

Een volledige dag om op eigen houtje de Franse sfeer te proeven in het sublieme New Orleans. Verken de historische French Quarter buurt met haar typische balkons uit smeedijzer en de nauwe kasseiwegen. Bovenop de beroemde dijken van New Orleans ontdekt u hoe deze unieke architecturale verwezenlijkingen de stad beschermen. 

Courtyard by Marriott***

Reis langs de Mississippi Golfkust doorheen Mobile, Alabama tot de stad Pensacola. Bezoek Bellingrath Home, één van de top 10 rosariums van de Verenigde Staten (toegang inbegrepen). Wandel langs het strand van Pensacola en het wuivende zee-haver en ga pootje baden in de warme wateren van de smaragdgroene Golf van Mexico.

Wyndham Orlando Resort International Drive***

U verkent het westen van Florida, de Florida Panhandle, en Ocala, gekend voor de raspaard-ranches. U reist verder doorheen centraal Florida, het hart van de Amerikaanse citrusfruit industrie. Tegen de avond bereikt u uw hotel in Orlando.

Wyndham Orlando Resort International Drive***

Beleef deze dag naar eigen wens. Herlaadt aan het zwembad, ontdek deze mooie streek aan boord een heteluchtballon of bezoek een van de talrijke attracties in Orlando zoals Disney World, Sea World, of Universal Studios (toegang niet inbegrepen).

Hilton Garden Inn Miami South Beach***

Ontdek het Kennedy Space Center, de thuisbasis van het Amerikaanse ruimtevaartprogramma (toegang inbegrepen). Ten slotte bereikt u Miami Beach en haar smeltkroes van culturen.

Maak van de deze laatste uren gebruik om nog even te winkelen en eventuele souvenirtjes te kopen en om de stad verder te ontdekken. Begeef u naar de luchthaven van Miami en neem uw terugvlucht met als bestemming België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2024

Southern Explorer Single Double Triple Quad

Prijs op aanvraag.

Inbegrepen in de prijs

- De aangeboden vluchten en de luchthaventaksen (€ 357)
- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardige
- De hoteltaksen
- Vervoer per autocar met airconditioning
- Begeleiding door een Nederlandstalige gids
- De inbegrepen excursies
- Een roadbook

Niet inbegrepen in de prijs

- De fooien voor de chauffeurs en de begeleiders ($2 a $3 elk, per dag en per persoon – gebruikelijk in de Verenigde Staten)
- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere reserveringsklasse
- De maaltijden en bezoeken tenzij anders vermeld
- De optionele excursies
- De persoonlijke uitgaven

Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •