Doc Icon Contact Icon User Icon

Pluspunten:
- Ontdek de twee prachtigste gebieden van Alaska: de nationale parken Denali en Kenai fjords
- Keuze uit 2 categorieënhotels

Tips:
- In Seward kan u genieten van een optionele cruise naar het nationaal park Kenai Fjords

Flight Icon

Ramada Hotel ** (1) – Sheraton hotel **** (2)

Heenvlucht met als bestemming Anchorage, de grootste stad van Alaska, genesteld tussen de Chugach Mountains en Cook Inlet. Deze stad biedt u naast de adembenemende panorama’s ook talrijke culturele bezienswaardigheden, gastronomische restaurants en oneindig veel mogelijkheden om te winkelen. Een uitstekende plaats om een mooie reis te starten. Pik uw huurwagen op en begeef u naar uw eerste hotel. Maak van de resterende tijd gebruik om de stad te verkennen of boek een optionele sightseeing tour met een vliegtuig. 

Exit Glacier Lodge ** / Breez Inn *** (1) – Seward Windsong Lodge *** (2) / 2 (nachten)

Vandaag leidt een schilderachtige rit u zuidwaarts naar Seward. Reis langs de panoramische Turnagain Arm en ontdek de gletsjerrijke Kenai Mountains. Eénmaal aangekomen in Seward geniet u van de rest van de dag om de stad en omstreken te ontdekken. U kan het Alaska Sealife Center aquarium bezoeken of deelnemen aan optionele activiteiten. 

Een hele dag om Seward te ontdekken. Bezoek de plaatselijke bezienswaardigheden zoals de Exit gletsjer en de Alaska SeaLife Center aquarium of kies voor een optionele tour zoals bijvoorbeeld een tocht op de gletsjer, een tocht met helikopter en hondenslee of een cruise in het nationaal park Kenai Fjords. 

Susitna River Lodging ** (1) – Talkeetna Alaskan Lodge *** (2)

Deze ochtend keert u noordwaarts opnieuw naar Anchorage langs de Seward Highway. Onderweg kan u even stoppen in de stad Girdwood of het Alaska Wildlife Conservation Center. Anchorage is de uitgelezen plek om lekker te lunchen vooraleer u noordwaarts doorreist naar Talkeetna. Deze route leidt u doorheen de prachtige Matanuska vallei. Talkeetna is gekend als de startplaats voor de klimexpedities van de Denali berg. Bij helder weer geniet u van een adembenemend uitzicht over deze indrukwekkende berg.

Denali Grizzly Bear Resort ** (1) – Grande Denali Lodge *** (2) / (2 nachten)

U zet uw reis noordwaarts voort vanuit Talkeetna langs de schilderachtige Parks Highway snelweg die het Denali State Park en Hurricane Gulch aangrenst. De enorme bergpieken van het Alaska gebergte zijn bijna de hele rit te bewonderen. Met zijn 6 miljoen hectare is het nationaal park Denali één van ’s werelds grootste paradijzen voor een avontuur in de wildernis. Uw hotel bevindt zich aan de ingang van het park, waar u ook de meeste diensten van het park kan vinden. 

Vandaag ontdekt u het prachtige nationaal park Denali tijdens een gegidste busrit. U geniet ongeveer 8 uur en 88 km van de maagdelijke natuur van het park (in de maand mei mogelijk korter afhankelijk van de weers- en wegomstandigheden). Talrijke wilde dieren schuilen in dit park en met wat geluk kan u enkele beren, kariboes, elanden, schapen, wolven en verscheidene vogels observeren. Bij helder weer kan u tevens de Denali berg in al zijn pracht aanschouwen. Beleef de rest van de dag naar eigen wens. 

Ramada Hotel ** (1) – Sheraton hotel **** (2)

Verlaat dit magische nationaal park en volg de schilderachtige route Parks Highway tot u opnieuw Anchorage bereikt. Waarom niet één van de talrijke spannende optionele excursies uitkiezen?

Maak van de tijd die u nog heeft om een laatste keer te winkelen en eventuele souvenirtjes te kopen of om nog van een laatste excursie te genieten. Begeef u op eigen houtje naar de luchthaven van Anchorage en neem uw terugvlucht met als bestemming België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2024

Alaska in a Glimpse

Prijs vanaf 1.042 euro per persoon op basis van een vierpersoonskamer.

Inbegrepen in de prijs

- Een verblijf van 7 nachten in de vermelde hotels of gelijkaardige
- De huur van een wagen type “Compact” met airconditioning en de formule “Fully”
- De ongeveer 8 uur durende gegidste busrit doorheen het nationaal park Denali met snack
- Maaltijden zoals aangegeven in het programma
- De lokale taksen
- Een Fly & Drive kit met gedetailleerde reisweg, toeristische kaarten en folders

Niet inbegrepen in de prijs

- De internationale vluchten
- De maaltijden tenzij anders vermeld
- De optionele excursies
- Eventuele resort fees en de fooien

Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •