Doc Icon Contact Icon User Icon

Ontdek de ongerepte wildernis van Alaska aan boord een luxueuze bus tijdens deze unieke begeleide rondreis. Een ervaren gids leidt u langs de meest adembenemende bergen en valleien, reusachtige gletsjers, het wildlife en de zeedieren in hun natuurlijke habitat.
Pluspunten :
- Ontdek Valdez en geniet van een cruise doorheen Prince William Sound tot aan de
  Columbia gletsjer
- Sluit de rondreis in schoonheid af met een luxueuze treinrit met panoramische ramen
- Verblijf 2 nachten in het nationaal park Denali en ontdek er het wildlife
- Gegarandeerd vertrek

Tips :
- Een fantastische reis op zich en eveneens uitstekend te combineren met een Alaska
  cruise voor of na de reis
- Mogelijkheid om talrijke spannende optionele activiteiten te boeken

Flight Icon

Springhill Suites University Lake *** of gelijkaardig. De hotels zullen pas 30 dagen voor het vertrek gekend zijn.


Heenvlucht met als bestemming Anchorage, de grootste stad van Alaska, genesteld tussen de Chugach Mountains en Cook Inlet. Deze stad biedt u naast de adembenemende panorama’s ook talrijke culturele bezienswaardigheden, gastronomische restaurants en oneindig veel mogelijkheden om te winkelen. Een uitstekende plaats om een mooie reis te starten. 

Begeef u naar het eerste hotel, naargelang het hotel met de inbegrepen shuttle. Maak van de resterende tijd gebruik om de stad te verkennen of boek een optionele sightseeing tour met een vliegtuig.Uw avontuur begint na het ontbijt met een begeleid bezoek van Anchorage, het l’Alaska Native Heritage Center inbegrepen. Daarna reist u per bus door naar Whittier waar u zal inschepen voor een boottocht doorheen het maagdelijke Prince William Sound. Bewonder de gletsjers, zeeleeuwen, walvissen, zeeotters en meer.


Na uw ontbijt leidt uw avontuur u noordwaarts tot in Fairbanks langs de Richardson Highway, de oudste en ongetwijfeld de meest pittoreske route van Alaska.


Deze ochtend ontdekt u na uw ontbijt de goudmijnstad Fairbanks en het University of Alaska Museum tijdens een sightseeing tour. In de namiddag geniet u van een cruise met een klassieke raderstoomboot op de Chena rivier. Onderweg stopt u even om een hondenslee team, een hut van een pelsjager en een historische nederzetting van de inheemse bewoners van Alaska te bezoeken.


Reis zuidwaarts langs de serene en prachtige Parks Highway richting Denali. U kan uw namiddag zelf uitstippelen en genieten van de optionele activiteiten die in deze streek aangeboden worden. Hier kan u onder meer wildwaterraften of de wildernis met een quad verkennen.


Vandaag reist u tot in het hart van het nationaal park Denali om de beren, elanden, kariboes en schapen te observeren. Met wat geluk geniet u van een heldere hemel en van een adembenemend uitzicht over Mt Denali, de hoogste berg van Noord Amerika. Deze busrit doorheen de wildernis van het nationaal park Denali duurt ongeveer 6 tot 8 uur.


Deze ochtend reist u na uw ontbijt van Denali tot in Talkeetna. Geniet van de vrije tijd om het charmante en historische Talkeetna te verkennen. In de namiddag geniet u van een luxueuze treinrit met panoramische ramen, zuidwaarts tot in Anchorage. Een werkelijk spektakel. Na uw aankomst in het treinstation van Anchorage geniet u van een inbegrepen transfer naar uw hotel. ’s Avonds komt iedereen samen voor een heerlijk avondmaal en afscheidsfeest.


Maak van de tijd die u nog heeft om een laatste keer te winkelen en eventuele souvenirtjes te kopen of om nog van een laatste excursie te genieten. Begeef u naar de luchthaven van Anchorage en neem uw terugvlucht met als bestemming België.


Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2023

Prijs

Prijs op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

Deze begeleide rondreis is niet geschikt voor families met erg jonge kinderen.

Aanbevolen minimumleeftijd : 8 jaar

De korting voor kinderen jonger dan 12 jaar is enkel geldig indien ze de kamer delen met 2 betalende ouders in één kamer(Max. 2 volwassenen en 2 kinderen per kamer per kamer)

Belangrijk : Alle vertrekken kunnen de reisweg door omstandigheden in tegenovergestelde richting afleggen!

Onze prijzen omvatten :

Een verblijf van 7 nachten in de vermelde lodges, hotels of gelijkwaardige en het dragen van de bagage

7 ontbijten, en 1 avondmaal

De rit en gegidste tour met de bus en een treinrit met panoramische ramen tussen Talkeetna en Anchorage

Een ervaren Engelstalige gids

Sightseeing in Fairbanks en Anchorage, het University of Alaska Museum, Alaska Native Heritage Center en een cruise met een raderstoomboot in Fairbanks inbegrepen

*De boottocht doorheen Prince William Sound van Whittier tot Valdez.

De tour met de bus in het nationaal park Denali van 6-8u (in mei en september is de tour mogelijk korter door de weer- en wegomstandigheden)

De lokale taksen en het entreegeld voor de nationale parken

Een reisgids


Niet inbegrepen in de prijs

De vluchten

De maaltijden tenzij anders vermeld

De optionele excursies

De transfers in Anchorage  op Dag 1 en Dag 8 (u kan genieten van de shuttle van het hotel)

De fooien voor de gids en de chauffeur ($ chauffeur, $ gids, gebruikelijk in de V.S. per persoon en per dag)

Eventuele resort fees en de fooien


Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •