Doc Icon Contact Icon User Icon
Ontdek de voornaamste sites van het Amerikaanse Westen. Van het charme van San Francisco en Monterey tot het bruisende Los Angeles en het schitterende Las Vegas langs de mooiste nationale parken zoals de Grand Canyon en Yosemite.

Pluspunten : 
-Sightseeing San Francisco   
-Een hele dag genieten van de Grand Canyon (West Rim)
-Bezoek aan het adembenemende Yosemite National Park

Goed om te weten :
- Optie dagexcursie naar Monterey en Carmel 
- Optie helikoptervlucht over de Grand Canyon
- Optie dagexcursie om het nationaal park van Zion te ontdekken


Flight Icon

Park Central Hotel****

Heenvlucht met als bestemming San Francisco. Eigen transfer naar uw hotel en kennismaking met uw gids die u tijdens dit avontuur zal vergezellen.


Park Central Hotel****

’s Ochtends bezoek aan Union Square, Civic Center en Fisherman’s Warf.Deze namiddag bent u vrij om op uw eigen tempo te ontdekken. U krijgt de kans een ritje te maken aan boord de kabeltram tot aan Fisherman’s Warf waar u de plaatselijke delicatessen kan proeven: verse zeevruchten, beroemd zuurdesembrood of de decadente chocolade van Ghirandelli. Vanaf de baai kan u het Alcatraz eiland zien waar de beruchtste gangsters van Amerika zoals Al Capone en “Machine Gun” Kelly werden opgesloten. Mogelijkheid om te winkelen in het beroemde warenhuis Macy’s of de speelse zeeleeuwen in de jachthaven te zien. Uw gids zal u bijstaan om de twee volgende dagen te helpen plannen.


Park Central Hotel****

Mogelijkheid om Monterey en Carmel te ontdekken tijdens een optionele rondleiding. U zal dan langs de kust van de Stille Oceaan reizen tot aan de baai van het schiereiland Monterey. Bezoek Cannery Row, beroemd geworden door de novelle van John Steinbeck.  Dit optioneel pakket geeft u ook toegang tot het bekende Monterey Bay Aquarium, waar u meer dan 200 exemplaren over het leven in de zee worden tentoongesteld in één van de meest gerespecteerde aquaria ter wereld. Vervolgens verkent u de 17-Mile Drive en kan u het natuurlijke landschap en de prachtige huizen bewonderen. Geniet van de charmante Carmel gemeenschap en haar beroemde kunstgalerijen en winkels vooraleer u terugkeert naar San Francisco.


Piccadilly Inn Shaw Fresno***

Een dag lang avontuur in het adembenemende Yosemite National Park. De prachtige watervallen, granieten pieken en de unieke natuurlijke fauna zijn doorheen de wereld bekend Yosemite is één van de lievelingsparken van de Amerikanen. U ontdekt het park met de bus maar uiteraard krijgt u ook de kans om deze wonderbaarlijke vallei en het adembenemende landschap te voet te verkennen en later geniet u kan u smullen van de inbegrepen op-en-top Amerikaanse picknick. In de avond wordt u uitgenodigd voor een receptie samen met de gids en de andere reizigers (inbegrepen). 


Luxor*** (Pyramid Rooms)

Vandaag doorkruist u de Mojavewoestijn richting Las Vegas. Tegen de late namiddag komt u toe in deze bruisende wereldhoofdstad van het entertainment en kan u deze fantastische stad meteen ontdekken. Uw gids staat tot uw beschikking om uw plannen in Las Vegas te verwezenlijken: winkelen, genieten van een show, gastronomisch dineren, of een optionele avondrondleiding.


Luxor ***(Pyramid Rooms)

Korte stop aan het iconische welkom bord van Las Vegas vooraleer u vertrekt voor een inbegrepen avontuur in de Grand Canyon. Onderweg ontdekt u de pracht van het Lake Mead meer, het grootste reservoir in de V.S. tot stand gekomen door de Hoover Dam. Eenmaal aan de Grand Canyon kan u het adembenemende landschap op uw eigen tempo ontdekken. Ook krijgt u de kans om tijdens een optionele helikoptervlucht van de pracht van de Grand Canyon te genieten, of ook raften op de Colorado rivier, of nog wandelen op het zwevend glasplatform van de Skywalk als u de moed heeft.


Luxor ***(Pyramid Rooms)

U kiest zelf hoe u deze dag wil doorbrengen. Misschien wenst u wel te winkelen in de talrijke klasse outlets van Las Vegas, om aan het zwembad te ontspannen of om een optionele rondleiding te maken? Een mogelijkheid is een volledige dag genieten in het nationaal park van Zion, gekend voor zijn majestueuze canyons, watervallen en unieke natuurlijke fauna. U geniet dan ook nog van een gegidste wandeling rondleiding te voet en een op-en-top Amerikaanse picknick lunch.


Crowne Plaza LA Harbor****

Verlaat Las Vegas en reis doorheen Palm Springs de winterspeeltuin van de Hollywood sterren met zijn een levendig stadscentrum en onberispelijk onderhouden golfterreinen aan de voet van de ruige San Jacinto Mountains. Deze oase stad in de woestijn was ooit beroemd als winteroord van sterren zoals Frank Sinatra, Jane Russel en Elvis Presley. Vandaag is het een bloeiend bruisend vakantieoord met fantastische winkels, restaurants en een plek waar men het hele jaar door geniet van het woestijnklimaat. De talrijke Een zee van windturbines leiden u naar deze oase in de woestijn. Onderweg reist u doorheen Indio, de thuisbasis van het Internationale dadel festival door de overvloed van deze vrucht in de Coachella vallei. Tegen de late namiddag bereikt u Los Angeles.


Crowne Plaza LA Harbor****

Een grondige stadsrondleiding leidt u doorheen het hippe Santa Monica, het glamoureuze Hollywood en het chique Beverly Hills. U zal het beroemde bord die het einde van de historische Route 66 aangeeft kunnen bezichtigen en als de redderstorens van de Californische stranden van “Baywatch”. Wandel langs het boulevard van de sterren en neem een foto als aandenken van de beroemde Hollywood letters. U heeft de namiddag vrij om op eigen houtje verder te verkennen of kan u ook Universal Studios bezoeken om te ontdekken hoe films worden gemaakt (optioneel).


Crowne Plaza LA Harbor****

Vandaag kan u een hele dag genieten in San Diego ontdekken tijdens een daguitstap (optioneel). U zal dan zuidwaarts reizen doorheen San Juan Capistano en San Clemente tot San Diego, de op één na grootste stad in Californië. San Diego geniet het hele jaar door van een mild klimaat en is gelegen in de gelijknamige baai. Tijdens een rondleiding ontdekt u de historische buurt Old Town, de Gas Lamp buurt en het pittoreske Seaport Village. Indien u de stad op een andere manier wilt ontdekken, kan u kiezen voor een optionele cruise in de baai. In de late namiddag vertrekt u terug naar Los Angeles. 


Dit mooie avontuur komt in Los Angeles tot zijn einde. Naargelang het uur van uw terugvlucht kan u nog eventuele souvenirtjes kopen en de stad verder verkennen alvorens afscheid te nemen. Begeef u naar de luchthaven en neem uw terugvlucht met als bestemming België.


Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.

Season 2023

Western Highlights Single Double Triple Quad

Prijs op aanvraag.

Inbegrepen in de prijs

- De aangeboden vluchten met BA in O-klasse en de luchthaventaksen (313€)

- Het inchecken van 1 bagage

- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkaardige

- De hoteltaksen

- Vervoer per autocar met airconditioning

- Begeleiding door een Nederlandstalige gids

- De inbegrepen excursies

- Een roadbook

Niet inbegrepen in de prijs

- De fooien voor de chauffeurs en de begeleiders ($3 tot $4 elk, per dag en per persoon – gebruikelijk 

  in de Verenigde Staten)

- Het vluchtsupplement indien u kiest voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere 

  reserveringsklasse 

- De maaltijden en bezoeken tenzij anders vermeld

- De optionele excursies

- De persoonlijke uitgaven

- De verzekeringen

Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •