Doc Icon Contact Icon User Icon

Tijdens deze begeleide rondreis met Nederlandstlige gids ontdek je het zonnige Florida, Miami Beach, de prachtige uitgestrekte stranden van de golf van Mexico en ook nog het paradijselijke Key West en niet te missen Orlando. Reis langs de historische route ‘Tamami Trail’, ga op avontuur per moerasboot in het natuurpark Everglades, bezoek het Kennedy Space Center en meer!

Pluspunten:
- Ontdek het zonnige Miami en Key West
- Bezoek het Kennedy Space Center
- Een avontuur per moerasboot in de Everglades
- Bezoek Daytona Beach 
- Mogelijkheid om te genieten van een cruise bij zonsondergang in Key West
- Mogelijkheid om de talrijke attractieparken van Orlando te bezoeken

Vertrekdata 2023:
3 juni - 22 juli - 5 augustus - 9, 30 september

Flight Icon

Sheraton Miami Airport ****

Heenvlucht met als bestemming het Miami. Dit vakantieparadijs biedt het hele jaar door zon en warme stranden met wuivende palmbomen. Mogelijkheid om de shuttlebus van het hotel te nemen en maak van de rest van de dag gebruik om de stad te verkennen of uit te rusten op het strand van Miami Beach. Ontdek het Art Deco District, de rijke multi-etnische architectuur en de gevarieerde keuken.

Fairfield Inn & Suites Key West ***

Je begint de dag met een groepsrondleiding van het magische Miami en haar beroemde buurten: Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana en Bayside. In Islamorada, de wereldhoofdstad sportvissen, bezoek je ‘Robbie’s’ om de altijd hongerige tarpons te voederen. Deze ‘silver ghosts’ of “zilveren spoken” zoals ze door de plaatselijke bevolking worden genoemd, springen met een open bek uit het water om je visjes te verorberen. Doorreis op de ‘Overseas Highway’ richting Key West in de Florida Keys waar je zal overnachten. Kies voor de optionele cruise of geniet van de beroemde ‘Sunset Celebration’ op Mallory Square, een plaatselijke traditie waar de straatkunstenaars, verkopers en artiesten samenkomen om afscheid te nemen van de zon. Tijd voorzien om een restaurant uit te kiezen vooraleer je terug vertrekt naar het hotel.
Ontbijt inbegrepen.

Optie:
Cruise bij zonsondergang: Klim aan boord van de Catamaran voor een prachtige cruise bij zonsondergang, drankjes en muziek. Een mooie afsluiter voor deze dag in het paradijs. 

Quality Inn Florida City ***

‘s Ochtends ontdek je meer van Key West tijdens een wandeling met de groep en tijd om een plek uit te kiezen voor je middagmaal. In de namiddag, doorreis naar het vasteland om de noordelijk gelegen Florida Keys te ontdekken. Aankomst in Florida City.
Ontbijt inbegrepen.

Holiday Inn & Suites Clearwater Beach ***

Vandaag bezoek je een plantage exotische orchideeën en de beroemde fruitstand ‘Robert is Here’. Daarna brengt dit avontuur je naar de Everglades “River of Grass” voor een inbegrepen tocht op de moerasboot. Ontdek het wildlife zoals de alligator en met wat geluk ook de schuchtere witstaarthert en otters. Daarna doorkruis je de Everglades via het historische Tamiami Trail. Aankomst in Cleawater Beach om heerlijk te ontspannen op de witte zandstranden.
Ontbijt inbegrepen.

Holiday Inn & Suites Clearwater Beach ***

Een hele dag om te genieten van het strand en het warme water van de Golf van Mexico of het zwembad. Hier vind je eveneens talrijke winkels om te shoppen en spannende activiteiten of watersport om te ondernemen. Bezoek het Clearwater Marine Aquarium, observeer de dolfijnen en geniet ‘s avonds van de adembenemende zonsondergang op Pier 60.
Ontbijt inbegrepen.

Rosen Inn Lake Buena Vista ****

Vandaag steek je de ‘Sunshine Skyway Bridge’ tuibrug over richting Tampa en Tarpon Springs. Hier bezoek je een vissersdorp met een rijk Grieks patrimonium, je waant je echt in Griekenland. Ontdek de vele Griekse winkels, restaurants en sponsduikers! Doorreis tot in Homosassa Springs State Park om één van de prachtigste natuurlijke waterbronnen van Florida te bewonderen. Je ontdekt er eveneens het inheemse wildlife van Florida zoals de lynx, de poema, de zwarte beer, de lamantijn, de alligator, de Amerikaanse zeearend, de flamingo en nog vele andere dieren. Hierna reis je naar Orlando waar je drie nachten zal verblijven.
Ontbijt Inbegrepen.

Rosen Inn Lake Buena Vista ***

Een volledige dag om van Orlando te genieten. Vraag raad aan je reisleider om je dag in te plannen en kies één van de optionele excursies en activiteiten. Orlando biedt een brede waaier aan mogelijkheden: themaparken, shopping, sightseeing of lekker ontspannen aan het zwembad.
Ontbijt Inbegrepen.

Rosen Inn Lake Buena Vista ***

Na het ontbijt reis je noordwaarts door tot het historische St. Augustine en bezoek je de oudste permanente Europese gemeenschap in het vasteland van de Verenigde Staten, een bruisende mengeling van Spaanse, Engelse en Amerikaanse culturen. Je ontdekt er onder meer het Spaanse Castillo de San Marco waar zowel de Spanjaarden, Engelsen en de Amerkanen hard over gestreden hebben. Daarna reis je door naar de kust en bezoek je Daytona Beach en de beroemde Daytona Speedway, één van de meest gekende en grootste autoracebaan in de VS. Daytona wordt in talrijke films uitgebeeld als het enige strand waar wagens mogen rijden. Terugkeer naar Orlando in de late namiddag. Kiest ’s avonds zelf een gezellig restaurant uit. Uiteraard kan je ook in Orlando blijven om zelf één van de talrijke andere attracties te bezoeken.
Ontbijt inbegrepen.

Winter Haven South Beach ***

Vandaag bezoek je het Kennedy Space Center waar alle Apollo maanmissies en de Space Shuttles de ruimte in werden gelanceerd. Je geniet er van een ongeveer twee uur durende rondleiding van de site tijdens de ‘Kennedy Space Center Bus Tour’. De exacte route ligt niet vast door eventuele lanceringsvoorbereidingen. Bewonder ook nog een adembenemende film over de ruimte op een 5½ verdiepingen groot IMAX scherm. Na deze boeiende activiteiten reis je terug naar het paradijselijke Miami Beach.
Ontbijt inbegrepen.

Winter Haven South Beach ***

Een volledige dag om van Miami Beach en Winter Haven South Beach te genieten. Herlaad op de parelwitte stranden, winkel in de talrijke boetieks, verken de historische Art Deco architectuur uit 1939, geniet van de erg verscheiden restaurants en waag je aan de avontuurlijke activiteiten, excursies of het bruisende nachtleven die deze stad te bieden heeft.

 Eigen transfer naar de luchthaven voor je terugvlucht richting België.

Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal

Season 2023

Panoramic Florida Single Double Triple Quad

Prijs per persoon in een tweepersoonskamer vanaf 2009 euro
Kinderen tussen 8-16 jaar die de kamer delen met volwassenen genieten van een korting.
Kinderen jonger dan 8 jaar niet toegelaten.


Inbegrepen in de prijs

- Het verblijf in de vermelde hotels of gelijkwaardige
- De begeleiding met een Nederlandstalige reisleider
- Het vervoer in een voertuig met airconditioning
- 8 inbegrepen ontbijten
- De bezoeken van Robbie’s, Tarpon Marina, Homosassa Springs State Park, Castillo de San Marco, Kennedy Space Center en de tocht per moerasboot in de Everglades
- De rondleidingen in St. Augustine en Key West
- Een roadbook

Niet inbegrepen in de prijs

- De internationale vluchten
- De transfers van en naar de luchthaven
- De maaltijden tenzij anders vermeld
- De persoonlijke uitgaves
- De excursies in optie
- De fooien
- Het dragen van de bagages


Vertrekdata


Informatie passagiers
  •  
  •