Doc Icon Contact Icon User Icon


De winter in de parken van Utah

10 REDENEN OM ‘S WINTERS UTAH TE BEZOEKEN

Administrator

USA - Utah en de canyons in de winter.

Altijd al gedroomd om de verbluffende canyons, de pittoreske rivieren, de kleurrijke zandsteenkliffen en de adembenemende panorama’s van de nationale parken in Utah levenden lijve te bewonderen en dit tijdens een wintervakantie?

De sereniteit van de winter biedt een unieke kijk op het indrukwekkende amfitheater van Bryce National Park, de hoodoos, Willis Creek Narrows Trail, Angels Landings in Zion NP, de natuurlijke bogen van Arches en het spectaculaire Lake Powell. Ontdek samen met Usa Travel waarom de winter een uitstekende periode is om deze parels te bezoeken en uw wintervakantie door te brengen.

Odoo • Image et Texte


1. Utah National Parks (Zion, Bryce Canyon, Capitol Reef, Canyonlands and Arches), evenals Lake Powell, zijn 365 dagen per jaar open.

2. Utah-wegen zijn het hele jaar door sneeuwvrij en toegankelijk. Zelfs in geval van sneeuwval worden ze systematisch sneeuwvrij gemaakt, ideaal om dus met de huurauto de nationale parken van deze staat te bezoeken.

3. Tussen november en maart zijn de parken minder bevolkt en bieden ze de ideale gelegenheid om even volledig weg te dromen en te genieten. 

4. Bezoekers kunnen tijdens de wintervakantie zeer interessante deals vinden voor hun hotelovernachtingen.

5. De meeste activiteiten zijn in de winter ook mogelijk (wandelen in de Narrows van Zion - dus in het water - met volledig droogpak, wandelen in Bryce Canyon met sneeuwschoenen, 4x4 tochten in Canyonlands, etc.)

6. De winter is een fantastisch seizoen voor foto’s (blauwe lucht, contrasten en kleuren zijn opvallend). De lagere temperaturen zijn ideaal voor langere wandeltochten

7. Het is gemakkelijker om de lokale bevolking in de winter te ontmoeten en met hen in contact te staan omdat ze meer tijd hebben om aan de reizigers te besteden.

Odoo • Texte et Image
Odoo • Image et Texte

8. U kan een aantal dagen gaan skieën na een bezoek aan de nationale parken, in een van de 14 skigebieden van de staat. Verschillende resorts, zoals Park City, liggen op slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Salt Lake City.

9. In de winter strijden de ploegen van de NBA (basketbal) voor de kampioenstitel en is het de gelegenheid om een Utah Jazz wedstrijd bij te wonen in de Vivint Arena in Salt Lake City!

10. De winter is dus eigenlijk een prima seizoen voor het ontdekken van de grote nationale parken van Utah in de USA. Naast deze parken telt Utah 43 staatsparken, die ook 365 dagen per jaar geopend zijn.

Odoo • Image et Texte