Doc Icon Contact Icon User Icon

Het is simpel, u kiest gewoon welke formule u het meeste bevalt.Wij bieden u meerdere mogelijkheden aan om deze regio op één dag te ontdekken ! 
U kiest simpelweg de combinatie die het meeste bij u past !

Info:
Alle combinaties omvatten een lunch.
Vertrek om 7u15 en terug tegen 17u30.
De inkom voor de parken is niet inbegrepen. U kan kiezen om 5$ per persoon te betalen per park of u kiest voor een ‘National Park Pass’ (enkel mogelijk voor de ganse familie).
U moet voor de uitstap van de ‘Fiery Furnace Hiking’ ongeveer 4$ per persoon rekenen en dit is ter plaatse te betalen.

Rafting op de Colorado River 
Dit gedeelte van de rivier is ideaal voor gezinnen. Raften wordt gedaan op het deel van Professor Valley. Uw gids zal u vertellen over de verschillende rotsformaties, filmlocaties en andere interessante plaatsen. De omvang van de vernsnellingen kunnen gedurende het jaar wijzigen. Minimum gewicht 18kg.

Scenic Jet Boat Cruise

Scenic Jet Boat Cruise op de Colorado rivier langsheen de Canyonlands : Geniet van het verhaal van uw gids tijdens stops waar je de vele plaatsen met rotstekeningen langs de rivier zal zien en tevens ook het Dead Horse Point. Je hebt ook de mogelijkheid om een ritje te maken naar een plaats waar je versteend hout en fossielen kunt zien.

Hell's Revenge
Hell’s Revenge is een extreem avontuur per Jeep in het Slickrock gedeelte van Moab. Een tocht hoog in sensaties, trillingen gegarandeerd!
Dino/Paleo
Kom met ons dinosaurussen jagen ! Wij vertrekken naar het noorden van Moab, op 4x4 routes om de dinosaurus botten te zien die nog steeds in het rots liggen! Nadien zullen we ook ruines bezoeken en rotskunst. Als topppunt ; een wandeling door een natuurlijke tunnel onder de wand van een klif !
Greater Canyonlands per 4X4 
Ontdek de Canyonlands en start uw bezoek met een beklimming van een mesa langs het Gemini Bridges pad. Een korte wandeling naar Mesa Arch zal u een adembenemende zicht geven over de canyon. Nadien rijden we naar Dead Horse Point State Park. Hierna, afdaling naar de rivier en zal u het pad volgen langs de Long Canyon.VolwassenenKind
Canyonlands 4x4Canyonlands Jet Boat187€166€
Canyonlands 4x4Raft Scenic Splash159€138€
Hell's Revenge 4x4Raft Scenic Splash159€138€
Canyonlands Jet BoatHell's Revenge 4x4187€166€
Canyonlands Jet BoatRaft Scenic Splash151€130€
Hell's Revenge 4x4Dino/Paleo 4x4195€174€

Vertrekdata
Informatie passagiers
  •  
  •