Doc Icon Contact Icon User Icon

Wil u over de Grand Canyon vliegen of boven de Las Vegas Strip?
Hier is wat wij u voorstellen:

Ace of Adventures
Heen en terugkeer in limousine. Instappen in een helicopter Ecostar en u begeeft u naar de spectaculaire sites zoals de Mojave woestijn, de Black Mountains en de Hoover Dam. U vliegt over de blauwe diepe wateren van de Lake Mead en langs de Grand Canyon en de Las Vegas strip.

Volwassenen362€
Kind -12 jaar345€

Vertrek bij zonsondergang
Volwassenen385€
Kind -12 jaar345€
Duur: 3u30

King of Canyons

Heen en terug in limousine. Eens ingestapt in de helicopter Ecostar, zal u over de Hoover Dam, de blauwe wateren van Lake Mead en de Black Mountains vliegen.U gaat ook langs de Grand Wash Cliffs, u daalt af in de Grand Canyon en zal landen in het Indiaanse reservaat van Hualapai. U geniet van een lichte pique-nique en een glas cider. Na 30 min terug naar Las Vegas waar u de Strip overvliegt.

Volwassenen424€
Kind -12 jaar407€

Vertrek bij zonsondergang
Volswassenen453€
Kind - 12 jaar436€
Duur: 3u30

Jack of Light Strip Tour

Transfert heen en terug in limousine. Schuimwijn bij inschrijving en dan instappen aan boord van een helicopter. U vliegt over de Strip en zijn befaamde casino’s zoals de New York New York, de Bellagio, Parijs, Venetian, Caesar Palace en de Luxor.

Volwassenen94€
Kind -12 jaar71€
Duur: 1u30

Grand Celebration – EcoStar Helicopter
 Transferten van en naar uw hotel inbegrepen. Ga aan boord voor een onvergetelijke vlucht over de Hoover Dam, Lake Mead, oude zilvermijnen van de Grand Wash Cliffs en Grapevine Mesa. Landing voorzien op de basis op +/- 1300 m hoogte, aan de rand van de Grand Canyon. Hapje en terugkeer naar Las Vegas.

Volwassenen384€
Kind -12 jaar367€

Vertrek bij zonsondergang
Volwassenen413€
Kind - 12 jaar396€
Duur: 4u


Golden Eagle – EcoStar Helicopter 

Deze excursie biedt aan mensen met weinig tijd een prachtig zicht over het westelijke gedeelte van de Grand Canyon, Hoover Dam en Lake Mead. Transferten van en naar uw hotel inbegrepen.

Volwassenen286€
Kind -12 jaar269€
Duur: 2u30

Vertrekdata
Informatie passagiers
  •  
  •