Doc Icon Contact Icon User Icon

Ontdek twee iconische nationale parken van Alaska: Denali en Kenai Fjords. De ervaren gids en chauffeur leiden u tijdens deze begeleide rondreis doorheen de maagdelijke wildernis in het comfort van een luxueuze bus.

Pluspunten:
- Ontdek het nationaal park Denali tijdens een gegidste rondrit
- Een prachtige cruise doorheen het nationaal park Kenai Fjords en langs de talrijke
  gletsjers
- Sluit de rondreis in schoonheid af met een luxueuze treinrit met panoramische ramen
- Gegarandeerd vertrek

Tips:
- Een fantastische reis op zich en eveneens uitstekend te combineren met een Alaska
  cruise voor of na de reis
- Mogelijkheid om talrijke spannende optionele activiteiten te boeken

Opmerking:
- Aanbevolen minimumleeftijd: 7 jaar
- Belangrijk: Alle vertrekken kunnen de reisweg door omstandigheden in
  tegenovergestelde richting afleggen!

Flight Icon

Hilton hotel *** of gelijkaardig. De hotels zullen pas 30 dagen voor het vertrek gekend zijn.

Heenvlucht met als bestemming Anchorage, de grootste stad van Alaska, genesteld tussen de Chugach Mountains en Cook Inlet. Deze stad biedt u naast de adembenemende panorama’s ook talrijke culturele bezienswaardigheden, gastronomische restaurants en oneindig veel mogelijkheden om te winkelen. Een uitstekende plaats om een mooie reis te starten. 

Begeef u naar het eerste hotel, naargelang het hotel met de inbegrepen shuttle. Maak van de resterende tijd gebruik om de stad te verkennen of boek een optionele sightseeing tour met een vliegtuig.


De luxe tourbus leidt u noordwaarts richting Denali langs de pittoreske Parks Highway met onderweg enkele tussenstops om het spectaculaire landschap rustig te bewonderen. Ontdek de majestueuze Denali berg en het prachtige wildlife. ’s Avonds geniet u van een welkomstdiner met uw reisgezellen.


Vandaag reist u in een gewone bus tot in het hart van het nationaal park Denali om de beren, elanden, kariboes, schapen te observeren en met een heldere hemel geniet u van een adembenemend uitzicht over Mt Denali. Deze busrit doorheen de wildernis van het nationaal park Denali duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Ontbijt en een snack tijdens de rit zijn inbegrepen. Begin mei en september is de tour mogelijk korter door de weer- en wegomstandigheden. De namiddag is vrij om te genieten van optionele excursies.


Na uw ontbijt heeft u enkele uren om Denali verder te verkennen. In de late ochtend stapt u aan boord een luxueuze trein met panoramische ramen voor een prachtige route vanuit het nationaal park Denali tot Talkeetna, oorspronkelijk een handelspost voor het goud in de Susitna rivier. Geniet van het prachtige uitzicht over de Denali berg en probeer de zwarte beer langs de oevers van de Susitna rivier te spotten. In de namiddag kan u deze charmante stad op uw eigen tempo verkennen. U heeft eveneens de kans om een optionele excursie te boeken zoals een panoramische vlucht, trektochten of een avontuur met de jetboot.


Vandaag klimt u opnieuw aan boord van de tourbus opnieuw en geniet u van een prachtige reisweg richting Seward, de toegangspoort van het nationaal park Kenai Fjords. Langs de schilderachtige Turnagain Arm kan u meteen al het rijke wildlife van Alaska spotten: Dalls schapen hoog in de ruige kliffen, elanden, beren en arenden.


’s Ochtends kan u op uw eigen tempo de serene kustgemeenschap van Seward verkennen. Daarna geniet u van een gletsjer en wildlife cruise doorheen het majestueuze nationaal park Kenai Fjords. Ontdek de wand van de gletsjer en observeer de zeehonden, zeeleeuwen, zeeotters, walvissen, beren, arenden en papegaaiduikers tijdens deze ontdekkingscruise van een halve dag. U geniet aan boord van deze spectaculaire cruise van een inbegrepen lunch.


Deze ochtend leidt de bus u noordwaarts naar Anchorage waar u van een rondleiding geniet van het historische district en eveneens het Anchorage Museum bezoekt, een eersteklas museum dat zich inzet om de kunst en geschiedenis van Alaska te bewaren en, ten toon te stellen en te vertolken. ’s Avonds kan u verhalen van uw Alaskaanse avonturen uitwisselen met uw reisgezellen tijdens een afscheidsdiner. Ontbijt en diner inbegrepen.


Maak van de tijd die u nog heeft om een laatste keer te winkelen en eventuele souvenirtjes te kopen. Begeef u naar de luchthaven van Anchorage en neem uw terugvlucht met als bestemming België.


Flight Icon

Aankomst te Brussel Nationaal.


Season 2023

Prijs

Prijs op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

- Een verblijf van 7 nachten in de vermelde lodges, hotels of gelijkaardige en het dragen van de bagage
- 7 ontbijten, 1 snack tijdens de tocht doorheen Denali, een lichte lunch op de boot, 2 avondmalen
- De rit en gegidste tour met de bus en een treinrit met panoramische ramen tussen Talkeetna en Anchorage
- Een ervaren Engelstalige gids
- Sightseeing in Anchorage en een bezoek aan het Anchorage museum
- De wildlife en gletsjer cruise doorheen het nationaal park Kenai Fjords
- De tour met de bus in het nationaal park Denali van 7-8u (in mei en september is de tour mogelijk korter door de weer- en wegomstandigheden)
- De lokale taksen en het entreegeld voor de nationale parken
- Een reisgids

Niet inbegrepen in de prijs

- De internationale vluchten
- De maaltijden tenzij anders vermeld
- De alcoholische drankjes
- De optionele excursies
- De fooien voor de gids en de chauffeur (3$ chauffeur, 4$ gids, gebruikelijk in de V.S. per persoon en per dag)
- Eventuele resort fees