Doc Icon Contact Icon User Icon


Prescott, Arizona

USA Travel








Prescott, op amper 2.5 uur rijden van de Grand Canyon, is een ware verborgen parel van Arizona. Hoewel Prescott vooral bekend is voor zijn cowboy verleden en de vele saloons langs Whiskey Row, ontdek je hier naast een authentieke “Old West” sfeer ook een verbluffende natuur en een boeiende geschiedenis. Het ruige berglandschap, de Prescott National Forest met meer dan 1000km aan onderhouden paden, de talrijke prachtige meren die Prescott omringen zijn ook nog ideaal voor sportieve outdoor activiteiten.

Heb je 2 nachten extra en wens je te overnachten in een minder gekend gebied dan raden we je zeker aan om Prescott aan je rondreis in het Amerikaanse Westen toe te voegen.

Niet te missen in Prescott, Arizona:

Odoo • Image et Texte


Whiskey Row is het historische gedeelte van Prescott waar je authentieke “Old West” saloons vindt.
Tijdens de goudkoorts was dit een trekpleister voor cowboys, gokkers en bandieten maar vandaag kan je er de authentieke sfeer opsnuiven en genieten van livemuziek. Verken er zeker ook de kunstgalerijen, antiekwinkels, boetieks, musea of reserveer een historische rondleiding.

 

Op amper 15 min van het centrum bevind je je in de ongerepte natuur waar je tal van leuke activiteiten kan beleven.
Ga bijvoorbeeld palleboarden, kanovaren of zelfs kajakken bij maanlicht op de prachtige meren zoals Watson Lake, Goldwater Lake, Willow Lake en Lynx Lake. 

Odoo • Texte et Image
Odoo • Image et Texte

Rotsklimmers kunnen de unieke Granite Dells van Prescott beklimmen en van een prachtig uitzicht genieten op de granieten rotsen, de meren en Ponderosa dennen.

Je kan deze prachtige natuur ook op een unieke manier ontdekken, met je eigen lama of ga paardrijden met een gids en treed in de voetsporen van legendarische cowboys zoals Doc Holiday, Wyatt Earp and Virgil Earp.

Odoo • Texte et Image
Odoo • Image et Texte

Prescott en het omringende gebied van de Verde Valley is ook nog beroemd voor zijn wijngaarden en heerlijke wijn.
Proef enkele van Arizona’s beste wijnen tijdens een tour.

Zoek je inspiratie voor je rondreis in Arizona? Ontdek onze 2 100% Arizona reisroutes. Ons team werkt je reis altijd op maat uit en zal je verblijf in Prescott naadloos integreren.